2024. március 29. péntek, Auguszta

XXVI. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás programfüzete

A 2023. augusztus 22-26. közötti XXVI. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás programfüzete letölthető INNEN

Tovább >>

Térségi Gasztrohétre hívogat a Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás a Hírös Héten

Az idei év újdonsága, hogy Kecskemét és térsége települései Gasztrohéttel várják a kedves vendégeket a XXVI. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállításon augusztus 22 – 26. között, ahol a nagyközönség megismerkedhet a térség ételeivel.

A Hírös Forrás szökőkút környékén az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület gasztroudvart rendez be, ahol az adott napon bemutatkozó települések kínálják a helyben megtermelt alapanyagokból készített, rájuk jellemző, hagyományos, főtt egytálételeiket és desszertjeiket a színpadi programok után, melyet a kilátogató közönség egy kellemes nyáresti vacsora formájában fogyaszthat el a helyszínen. Aki vásárol ezekből a finomságokból, az támogatja a térség településeinek kulturális tevékenységét is.

Tovább >>

Gasztrohéttel várja vendégeit a 26. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás a Hírös Héten

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület a kistérségi települések összefogása révén immár 26 éve nagy figyelmet fordít arra, hogy megismertesse és megszerettesse a helyben megtermelt kiváló minőségű élelmiszereket, valamint az egyedi kézműves termékeket a helyi lakossággal és az ideérkező turistákkal – tájékoztatott bennünket Hamzáné Lakó Judit az Aranyomok Egyesület titkára. Ennek fő helyszíne Kecskemét főterén a Hírös Hét Fesztiválon, augusztus 22-27. között megrendezésre kerülő Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás. Idén a Hírös Forrás szökőkút környéke ad helyet a kiállításnak, ahol 16 település mutatkozik be egy nagyszabású térségi seregszemlén több, mint 100 kiállítóval, kézműves bemutatóval, kulturális műsorral. Ez a rendezvény nagy büszkesége a térségnek, hiszen évről-évre itt mutatják be a mezőgazdaság, élelmiszeripar, dísznövénykertészet és a kézműves ipar remekeit, minőségi termékeit.

 

Tovább >>

Hírös Hét Fesztivál - Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás

Felhívás VII. Aranyhomok térségi lekvárversenyre

Keressük Kecskemét és térsége legfinomabb lekvárját! 


Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület immár hetedik alkalommal hirdeti meg a nagy népszerűségnek örvendő Aranyhomok térségi lekvárversenyt, amelyre szeretettel várjuk a jelentkezéseket!


Tovább >>

Fergeteges sikert aratott a XVII. Helyi Termék Ünnep – Hungarikum Fesztivál Kecskemét főterén

A fantasztikus programkínálatnak köszönhetően idén is megtelt Kecskemét Főtere hungarikumokkal.  Nagy érdeklődés mellett öt napon keresztül zajlott a számos újdonságot kínáló, sokszínű XVII. Helyi Termék Ünnep – Hungarikum Fesztivál június 21-25. között.

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület ezúttal is nagyszabású rendezvényt szervezett, amellyel egyidejűleg került megrendezésre a Kecskeméti Animációs Filmfesztivál.

 

 

Tovább >>

Facebook fotóalbum - XVII. Helyi Termék Ünnep - Hungarikum Fesztivál 5. napja

Facebook fotóalbum - XVII. Helyi Termék Ünnep - Hungarikum Fesztivál 4. napja

Facebook fotóalbum - XVII. Helyi Termék Ünnep - Hungarikum Fesztivál 3. napja

Facebook fotóalbum - XVII. Helyi Termék Ünnep - Hungarikum Fesztivál 2. napja

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!