2019. szeptember 23. hétfő, Tekla

Kecskeméti Tanyai Termék Piac II. évfordulója

A KECSKEMÉTI TANYAI TERMÉK PIAC II. ÉVFORDULÓJA alkalmából szervezett rendezvényt 2015. október 1-jén valósítottuk meg Kecskemét Főterén, a Városháza előtt. A Kecskeméti Tanyai Termék Piac, melyen helyi gazdák és kézművesek kínálják portékáikat minden héten csütörtökön a Városháza előtti sétányon, idén ünnepelte II. évfordulóját 2015. október 1-jén 14:00 órától 18:00 óráig. A piacon immáron 2 éve árusító helyi gazdák, kézművesek minőségi, biztonságos, e tájegységre jellemző alapanyagokból készült és egyedi termékeikkel magasabb kulináris és esztétikai élményt nyújtanak tudatos vásárlóiknak. A tanyai termékek árusításának megszervezését az egyesületünk és a Kamra-túra Egyesület, mint együttműködő partnerek segítik.

A Piac évfordulója alkalmából köszöntőt mondott Bogasov István, Kecskemét Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője, térségi ügyekért felelős tanácsnok, Domján Gergely a NAK Bács-Kiskun Megyei Szervezetének Elnöke és Dr. Kelemen Márk, az Egyesület elnökhelyettese, Kerekegyháza Város Polgármestere.

A Kulturális és Hagyományőrző Civil Kerekasztal kulturális produkciókkal színesítette a rendezvényt. Fellépett többek között a Kecskeméti Kodály Zoltán Vegyeskar, Bács-Kiskun Megyei Költők és Írók Baráti Köre, Gonda János nótaénekes és néptánc műsorral készült a Tűzön-Vízen Át Egyesület.

Tovább >>

Rovatok listája

RENDEZVÉNYEK, AMIKEN RÉSZT VETTÜNK

Tovább

RENDEZVÉNYEK, AMIKET SZERVEZTÜNK

Tovább

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!