2020. szeptember 21. hétfő, Máté, Mirella

LEADER 2011 - Általános tudnivalók

Megjelent az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alapból a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához 2011-től nyújtandó támogatások részletes feltételeiről szóló 76/2011 (VII. 29.) VM rendelet, mely a www.homokhatsagleader.hu honlapról közvetlenül elérhető.

A rendelet értelmében a LEDAER pályázatok benyújtására 2011.szeptember 30. és október 31. között van lehetőség, elektronikus úton, az ügyfélkapun keresztül az MVH által rendszeresített és honlapján közzétett formanyomtatványon az MVH-hoz.
A pályázathoz csatolandó dokumentumokat szkennelt formában kell csatolni a pályázathoz. Az ügyfél a pályázat benyújtásához a területileg illetékes LEADER HACS munkaszervezetét igénybe veheti technikai közreműködőként.
A hatályos Eljárásrend értelmében a pályázat benyújtását megelőző 60 napban PROJEKT ADATLAP benyújtása kötelező a LEADER HACS munkaszervezetéhez, előzetes bírálás céljából.
A projekt javaslat az IH által rendszeresített „Projekt adatlap” elnevezésű formanyomtatványon nyújtható be a LEADER HACS munkaszervezetéhez.
Az ügyfelek, amennyiben kis-értékű projektre kívánnak pályázatot benyújtani, a Projekt adatlapot legkésőbb a pályázat benyújtási időszak első napját megelőző 25. napig nyújthatják be. (Benyújtási határidő: 2011. szeptember 05.)
Abban az esetben, ha az ügyfél nem kis-értékű projektre tervez pályázatot benyújtani, a Projekt adatlapot legkésőbb a pályázat benyújtási időszak első napját megelőző napon nyújthatják be. (Benyújtási határidő: 2011. szeptember 29.)
Érvényes, határidőben benyújtott projekt-adatlap nélkül érvényes LEADER pályázat nem nyújtható be! A Helyi Bíráló Bizottság támogató nyilatkozata a pályázat benyújtásának és értékelésének alapfeltétele.

A LEADER pályázatokhoz szükséges formanyomtatványokat az alábbi linken közvetlenül elérhetőek:http://http://homokhatsag-leader.hu/leader.html

 

Vén Gabriella
Homokhátság Fejlődéséért Nonprofit Kft.
munkaszervezet-vezető

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!