2020. augusztus 04. kedd, Domonkos

Országos Tojás Sokadalom avagy Tojásfesztivál Kecskeméten!

Kecskeméten október 9-10-én az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület, a Baromfi Termék Tanács, a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők illetve annak tagszövetsége a Tojástermelők Szövetsége a Hírös Tojással karöltve Országos Tojás Sokadalom - Tojásfesztivált szervez Kecskemét főterére.

A rendezvény célja, hogy szélesebb körben is bemutassa a tojással és baromfival kapcsolatos biológiai, kulturális, művészeti, gyógyászati, kozmetikai és gasztronómiai értékeket, valamint a tojásfogyasztással kapcsolatos téveszméket eloszlassa.

Az Országos Tojás Sokadalom programjainak kialakításánál a szervezőgárda a tojás ágazat népszerűsítését a lakosság számára szórakoztató módon kívánja elérni. A rendezvény ideje alatt kézműves foglalkozásokkal, bemutatókkal, előadásokkal várjuk az érdeklődőket. A gyermekek számára zenekarokkal, bábosokkal készülünk. Esténként igazi nagykoncerteket tekinthetnek meg az érdeklődők, nálunk ünnepli 15. fennállásának évfordulóját az Időgép zenekar, és elhozzuk a Bikini zenekart is. A könnyedebb kikapcsolódásra vágyók számára a Motiva zenekar nyújt majd zenei élményt.

A szakma számára a megjelenési lehetőségen túl a Tojásszövetség nemzetközi szakmai konferenciát szervez.
A rendezvény minden programja díjmentesen látogatható.

További szakmai és kulturális programokkal és érdekességekkel hamarosan jelentkezünk!

Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület munkatársai

 

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!