2021. január 20. szerda, Sebestyén

V. Aranyhomok Kupa Kispályás Labdarúgó Bajnokság

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület 2013. évben is megrendezte a már hagyományosnak tekinthető V. Aranyhomok Kupa Kispályás Labdarúgó Bajnokságot.

A bajnokság selejtezői három helyszínen kerültek megrendezésre: Jakabszálláson, Felsőlajoson és Tiszakécskén.

 

A három csoportból hat csapat jutott a döntőbe, melynek a megrendezésére 2013. október 5-én, Lajosmizsén került sor. Sajnos két csapat egyéb elfoglaltságok miatt nem tudott kiállni a megmérettetésen, így négy csapat részvételével került lebonyolításra a döntő. Bár kis létszámú csapattal, de barátságos légkörben és a fair play szabályait betartva zajlottak le a mérkőzések. A tornát ismét a házigazda Lajosmizse csapata nyerte (az öt alkalomból négyszer ők nyertek), így egy évig őrzik az Aranyhomok Kupa vándorserleget. A második helyezett Felsőlajos, harmadik Jakabszállás, negyedik Tiszakécske csapata lett. Az első három helyezett érem-, és serlegdíjazásban részesült. Díjazásban részesült még a legjobb kapus Tiszakécske csapatából Bőszény Attila személyében, a legjobb játékos díjat a lajosmizsei Szakállas Gábor, a gólkirály címet pedig a felsőlajosi Ács Krisztián nyerte el.

A díjakat Basky András, Lajosmizse polgármestere, Juhász Gyula Felsőlajos polgármestere (ki-ki a saját csapatának gratulálva a szép eredményhez) és Hamzáné Lakó Judit az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkára adták át.

A díjátadást követően a házigazda Lajosmizse Város Önkormányzata megvendégelte a csapatokat a közeli Ezüstfenyő Étteremben.

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!