2021. május 07. péntek, Gizella

Fesztiválozzon velünk az Országos Tojás Sokadalmon!

Hagyományt teremtve, immár második alkalommal várja a kikapcsolódni, szórakozni, fesztiválozni és tojásos kulináris különlegességeket kóstolni vágyókat Kecskemét főterén a 2. Tojásfesztivál. Idén június 17-19. között, három napon keresztül jókedv, színes programok, önfeledt szórakozás várja a fesztiválozókat. Garantáljuk, hogy minden korosztály különleges gasztronómiai és kulturális élményekkel fog gazdagodni, ízletes tojásos ételek, főzőshow-k, fergeteges koncertek, gyermekprogramok, bábszínház, szalmajátszótér, népzene, táncház, musical, operett, íjászkodás, ügyességi játékok, állatsimogató, kézműves foglalkozások, vásári forgatag, baromfiudvar gondoskodnak a kellemes időtöltésről, a jó hangulatról.

Nagykoncert: Rúzsa Magdi - június 19. (vasárnap) 20:00 óra

Célunk, hogy a fesztivál során bemutassuk a tojásnak a gasztronómiában, gyógyászatban, művészetben, hagyományokban és a kozmetikában betöltött szerepét, lehetőségeit. Törekszünk arra, hogy ez az ismeretátadás minden korosztálynál célba érjen, melyről változatos programjaink gondoskodnak. Fontos tudni, hogy a kecskeméti járás kiemelkedő szereppel bír az országos tojástermelésben, így Kecskemét az a város, amely a legközelebbi kapcsolatban áll a magyar tojástermeléssel.

Április végétől keresse a részletes programokat tartalmazó szórólapokat, plakátokat. Friss hírekért kövessen minket online is, csatlakozzon a fesztivál facebook eseményéhez - https://www.facebook.com/events/1551588871827084/ -, érdekességekért böngéssze honlapunkat a www.tojasfeszt.hu –t is.

 

Mindenkinek nagyon jó szórakozást kívánunk és reméljük, programjaink által maradandó tojáshoz kötődő élményekben lesz részük! Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

 

A fesztivál látogatása ingyenes.

 

 

Időpont: 2016. június 17-19.

Helyszín: Kecskemét főtere

Szervezők: Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület, Baromfi Termék Tanács, illetve annak tagszövetsége a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetsége, Mizsetáp Kft.

Információ: www.tojasfeszt.hu, 76/504-780

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!