2021. január 20. szerda, Sebestyén

Homokhátság hírei - ARCULATI ELEMEK VÁLTOZÁSA

Új arculati elemeket kell használni a Darányi Ignác Terv Új Magyarország Vidékfejlesztési Programból támogatásban részesülő kedvezményezetteknek.

2012. szeptember 04-én megjelent az EMVA társfinanszírozású intézkedések Irányító Hatóságának 97/2012 (VIII. 15.) közleménye, mely a Darányi Ignác Terv Új Magyarország Vidékfejlesztési Programjának keretében támogatásban részesültek tájékoztatási és nyilvánosságra vonatkozó új kötelezettségeit tartalmazza.

Ennek értelmében az EMVA által társfinanszírozott, azaz a Darányi Ignác Terv Új Magyarország Vidékfejlesztési Programból támogatott projektek, beruházások esetén új arculati elemeket kell használni.

Az Irányító Hatóság felhívja a figyelmet, hogy a Darányi Ignác Terv Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében alkalmazandó arculati elemeket, amelyek elsősorban a lakosság tájékoztatását biztosítják, a fent megjelölt közlemény mellékleteként közzétett Arculati Kézikönyv tartalmazza. A korábbi 15/2009. (IV. 9.) IH közlemény jelen IH közlemény megjelenésével egyidejűleg hatályát veszíti.

Az új arculati elemek használata a 2012. szeptember 1-jétől megnyíló jogcímek esetén kötelező. A korábban pályázó ügyfeleknek lehetőségük van választani, hogy az új vagy a régi arculati elemeket használják.

Az új arculati elemek alkalmazásával kapcsolatos kérdésekkel a Homokhátság Fejlődéséért Vidékfejlesztési Egyesület munkaszervezeti irodájának munkatársai hivatali időben készséggel állnak szíves rendelkezésre.


Kelt: Kecskemét, 2012. szeptember 04.

 

Vén Gabriella

munkaszervezet vezető

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!