2021. január 17. vasárnap, Antal, Antónia

Kecskemét és térsége diákjainak jövőépítő játékai 2013

Jó játékot, izgalmas versengést és sok nyereményt ígérő játékra invitáljuk a Kecskemét és környékén élő általános és középiskolás diákokat!
Településenként várunk egy-egy csapatot, melynek tagjai 2 alsó tagozatos, 2 felső tagozatos és 2 középiskolás diákból álljanak. Az egyes települések csapatban, az egyes érdeklődők személyesen versenyezhetnek és nyerhetnek ebben a játékban. Miről szól a játék?
Az Ökomoziban érdekes kisfilmeket láthatnak a résztvevők. A filmeket találós kérdések követik.
Az Élménykonferencián jövőépítő játékokra kerül sor. Érdekes, rövid előadások hangzanak el, melyeket kérdések, feladatok követnek. A feladatok a jövőnkről szólnak: Együnk-e genetikailag módosított élelmiszert? Milyen lesz a vegyszer nélküli mezőgazdaság? Mivel működnek a traktorok 2020-ban? Hogyan fogjuk megdolgoztatni a baktériumokat? …
A Biopiacon ki-ki kedvére válogathat a helyben termelt, vegyszermentesen termelt zöldségek, gyümölcsök, lekvárok, üdítőitalok között. Lehet vásárolni „HOMOKI-ARANNYAL” és Forinttal egyaránt.

Ki mit nyerhet?
A jó hangulaton és izgalmas játék élményén kívül „HOMOKI-ARANY” pénzt nyerhetnek a jelenévők, amivel a Bio-piacon vásárolhatnak. A települések csapatai a „HOMOKI-ARANYON” kívül is nyerhetnek. A győztes csapat megkapja Az Aranyhomok jövőépítő települése 2013. címet.
Az első két helyezett csapat minden tagja egy-egy MP3 lejátszót kap ajándékba.
Minden résztvevő, aki a bejáratnál regisztrál 10 „HOMOKI-ARANY” költőpénzt kap.

Kik lesznek még ott?
A diákokon kívül a szülőket, pedagógusokat, és a település képviselőit, illetve polgármesterét is szeretettel várjuk. Meghívást kapott a rendezvényre egy híresség is, akinek a kiléte egyenlőre titok. Ezt csak néhány nappal a rendezvény előtt fedjük fel. A helyi és országos média részvételére is számítunk.

Hol lesznek a jövőépítő játékok, hogyan lehet oda eljutni?
Kecskeméten, a Homokbányai városrészen, a Kecskeméti Főiskola Tudósházában (Kecskemét, Homokbánya Homokszem u 3-5).
A megközelítés az 1-es autóbusz járattal valamint gépkocsival is lehetséges.

A térségi települések közötti játékos vetélkedésre a települések 6 fős csapatának nevezését 2013. április 19-én pénteken 12:00 h -ig várjuk az orosz.edina@aranyhomok.hu címre.
A győztes csapatok értékes nyereményekben részesülnek.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület
munkatársai

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!