2021. január 20. szerda, Sebestyén

Lajosmizse csapata megvédte a címét

A Kecskemét és Térsége Többcélú Társulás 2011. évben is megrendezte a III. Aranyhomok Kupa Kistérségi Labdarúgó Bajnokságot. A rendezvénysorozat 2011. szeptember 11 - október 8-ig tartott, a selejtezők három helyszínen - Tiszakécskén, Kerekegyházán és Helvécián - kerültek lebonyolításra.

A három településről hat csapat jutott a döntőbe, melynek a megrendezésére Lajosmizsén került sor. A tornán Lajosmizse csapata megvédte a 2009-ben elnyert bajnoki címét, így hazai pályán ünnepelhették a jól megérdemelt győzelmet, a második helyezett Kerekegyháza, harmadik Hetényegyháza, negyedik Tiszakécske, ötödik Helvécia, hatodik Kecskemét (Kósa Kolor) csapata lett. Díjazásban részesült még a legjobb kapus a tiszakécskei László Dániel személyében, a legjobb játékos díjat a kerekegyházi Surnyák Tibor, a gólkirály címet (6 góllal), pedig a lajosmizsei Szakállas Gábor nyerte el.
A torna győztese - Lajosmizse csapata - egy évig őrzi az Aranyhomok Kupa vándorserleget, valamint az első három helyezett serleg és érem díjazásban részesült. A döntőbe jutott hat csapat oklevelet kapott. A díjakat Szabó Mihály, Jakabszállás polgármestere, Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó Szövetség társadalmi elnöke, Hamzáné Lakó Judit a Társulás irodavezetője, valamint Basky András Lajosmizse, és Kelemen Márk Kerekegyháza polgármesterei adták át.
A díjátadást követően a Társulás megvendégelte a csapatokat, az ízletes babgulyást a focipályához közeli Ezüstfenyő étteremben fogyaszthattak el.

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!