2020. augusztus 04. kedd, Domonkos

Meghívó

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület „Háztájit az asztalra!” programján belül "Helyi Termék Ünnepet" szervez 2013. április 28-án vasárnap 10 órától Fülöpházán, melyre ezúton tisztelettel és szeretettel hívunk meg minden kedves érdeklődőt! A Helyi Termék Ünnepen a fülöpházi Kemence-parkban felállított szabadtéri színpadon kulturális programokkal, koncertekkel, valamint gyermekprogramokkal és egész napos Helyi Termék Kóstolóval és Vásárral várják a szervezők Kecskemét és térsége lakosságát.

Till Attila (TV2) műsorvezetésével reményeink szerint egy jó hangulatú, vidám produkció fog kikerekedni a kistérség településeit képviselő emberek aktív közreműködésével, amely garantáltan kellemes szórakozást ígér.
A nap egyik fő attrakciója a térségi települések közötti főzőverseny lesz.
A 10h-kor kezdődő versenyen a főzőcsapatoknak a településre jellemző ételt kell készíteni, bográcsban vagy kemencében, helyi alapanyagokból.
Várunk olyan embereket, akik a településekről különböző történeteket, anekdotákat ismernek a helyi ételekről, terményekről, a tanyavilág életéről és ízesen el tudják mondani a műsorvezető felkérésére.

Háziasszonyok lekvár és befőtt versenyét,
gazdák bor és pálinka versenyét,
valamint a legkiválóbb ízesítésű térségi kolbász díjért folyó versenyt hirdetünk.
A nevezéseket, az adott versenyterméket (A termék neve, készítője, évjárat megnevezéssel) április 26-án 12h-ig várjuk az Aranyhomok Egyesület Kecskemét Rákóczi út 3. számú irodájába vagy április 28-án 10h-ra Fülöpházán a Művelődési Házba a termék neve, készítője, évjárat megnevezéssel.

Gyermekek részére aszfaltrajzversenyt, arcfestést, lufibohóc készítést szervezünk.

A jó hangulatról a Fülöpházi hastánc csoport, a Kereki Nótások és a Kerekegyházi Ring Dance és Stúdió Társastánc csoportok gondoskodnak.

Az esemény sztárvendége Kocsis Tibor, az X-Faktor 2011. évi győztese, aki délután 17 órakor lép fel a rendezvényen.

A részvétel minden programunkon ingyenes.
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!
Az Aranyhomok Egyesület vezetősége és munkatársai
További információ: www.haztajitazasztalra.hu

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!