2021. január 17. vasárnap, Antal, Antónia

Sajtóközlemény

Az Új Széchenyi Terv Dél-alföldi Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott Turisztikai szolgáltatások fejlesztése című konstrukcióhoz
DAOP-2.1.1/K-11 jelű Játszótér építése és a pihenőterületek fejlesztése a Tisza-parti Termálfürdőben, Tiszakécskén cimű pályázatot a Dél-alföldi Operatív Program Irányító Hatóságának vezetője 56 240 000 Ft összköltséggel, 35 040 498 Ft összegű támogatásra
érdemesnek itélte.

Projekt azonosító szám: DAOP-2.1.1/K-11-2012-0007
Kedvezményezett: Szabó Istvánné egyéni vállalkozó (6060 Tiszakécske, Szabolcska M. u. 43.)

Tekintettel arra, hogy Tiszakécske leglátogatottabb attrakciója a Tisza-parti Termálfürdő, a palyázó mindig kiemelt figyelmet forditott arra, hogy lépést tartson a piac folyamatos változásával. A Termálfürdő az elmúlt 12 év során jelentős fejlesztéseket hajtott végre, a legutóbbi Európai Uniós támogatással megvalósult projekt keretében a fürdő központi medencéjének épülete kibővült, az új medencék és a szaunavilág kiatakitása mellett, új wellness és gyógyászati szolgáltatások segítik a vendégek kikapcsolodását és gyógyulását.
A Tisza-parti Termálfürdő szolgáltatásai tudatos fejlesztésével, megújításával vendégei számára mindig a legjobb minőségű, legújabb szolgáltatásokat tudja nyújtani. A Fürdő kinálata számos gyermekbarát szolgáltatással bővült.
A tervezett fejlesztés eredményeképpen megvalósuló parkositás (pázsittelepítés és öntözőrendszer kiépítése) és igényes, modern játszótér kialakítása méltó továbblépést jelent majd a Termálfürdő életében. Olyan egységes és tartósan szép pázsit kialakítása a cél, mely önállóan is a térség egyedi attrakciója lesz, dísze a fürdőnek, igényességről és a környezet iránti magas fokú figyelemről árulkodik. Bar füvesített strandrész és játszotér a legtöbb helyen van, de itt a pázsit gyakorlatilag egy egyedi kinálati elem. Emellett a játszótér-modul és a saját öntözőrendszerrel ellátott pázsit is a Fürdő egyediségét szolgálja. Célja, hogy minőségi ugrást jelentsen a Fürdőnek, a vendégek szépérzékére hasson, kellemes legkört teremtsen, valamint aktív szórakozási lehetőséget nyújtson a gyerekeknek, valamennyi korosztály számára.


A fejlesztés célcsoportjai:

Aktív kikapcsolódásra, játékra vágyó gyerekek, kisebbek és kamaszok egyaránt;
Csoportos játékon részt vevők (csapatépítő játékok, szülinapi partik gyerekeknek);
Gyermekeik fizikai egészségére figyelő szülők
 

 

Tisza-parti Termálfürdő Kemping Étterem Apartmanok
6060 Tiszakécske, Tisza-part
thermal@thermaltiszapart.hu
www.thermaltiszapart.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!