2021. január 17. vasárnap, Antal, Antónia

VI. Duna-Tisza közi Agrár Expo

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület szervezésében Kecskemét és térsége gazdái és kézművesei is bemutatkoznak, árusítják portékáikat.

2015. március 28-29-én immáron hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Duna-Tisza közi Agrár Expo Kiskőrösön a Városi Sportcsarnokban.
Az expo célja a minőségi magyar élelmiszertermékek, kézműves élelmiszerek bemutatása, népszerűsítése, értékesítési lehetőségeinek bővítése. A rendezvény mindkét napján 9-től 18 óráig termelői élelmiszer-, borkóstoló és vásár, illetve mezőgazdasági gépkiállítás várja a látogatókat.

A rendezvényt szombaton 10 órakor Kis Miklós Zsolt agrár és vidékfejlesztésért felelős államtitkár valamint Font Sándor, az országgyűlés mezőgazdasági bizottságának elnöke nyitja meg. 10.15 órai kezdettel a résztvevők előadás és fórum keretében kaphatnak tájékoztatást a 2015-ös év agráriumához kapcsolódó pályázatairól.
Szombaton az expo vendége lesz Borbás Marcsi hazánk legnépszerűbb gasztro műsorának háziasszonya, 15 órai kezdettel pedig Kocsis Tibor fog színpadra lépni. Vasárnap 15 órától Tóth Gabi ad koncertet a vásárlátogató közönségnek.

A rendezvény népszerűségét mi sem mutatja jobban, hogy a napi látogatottság meghaladja a 8000 főt. Sőt a program a résztvevőkön és a médián keresztül a lakosság további rétegeire is hatással van, közvetve körülbelül 150000 főt ér el.

Bővebb információ és fotógaléria az előző rendezvényekről: www.agrarexpo.hu

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!