2024. április 18. csütörtök, Andrea

2019-ben is folytatódik a "Mit egyen a család?-Fókuszban az ételallergia"című programsosozat

2019-ben is folytatódik a "Mit egyen a család?  Fókuszban az ételallergia"  című nagy sikerű programsorozat, mely az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület, valamint az OHANA Gasztroklub és Főzőiskola közös szervezésében az EFOP -1.2.1 számú „Védőháló a Kecskemét és kistérsége családjaiért” elnevezésű pályázati támogatásnak köszönhetően 2018. szeptember óta tart.

A programon résztvevők közreműködhetnek az ételek elkészítésében, elsajátítva annak minden csínját-bínját, valamint a családban előforduló ételallergia, evés problémák, hízás és fogyás kérdésköreiről beszélgethetnek dietetikus, szakács és táplálkozási szakértőkkel.

Kinek ajánlják?

Olyan családos, gyermeket nevelő szülőknek, akik érdeklődnek az egészséges életmód, étkezés és főzés iránt, akiknek családjában valamely étel intoleranciával diagnosztizált egyén van. De szeretettel várják azokat az érdeklődőket is, akik készek arra, hogy életmódot váltsanak. Olyan, főleg családanyák érdeklődését is felkeltheti a programsorozat, akik elfoglaltak, nincs idejük vagy még kellő ismeretük a főzéshez.

A szakmájukban elismert előadókkal, szakácsokkal és táplálkozási szakértők bevonásával hirdetett program 2019-ben is havi két alkalommal, péntekenként 17:00-19:00-ig Kecskeméten, mely ingyenesen látogatható az érdeklődők számára.

Férőhelyek korlátozottan állnak rendelkezésre, ezért az ingyenes részvétel regisztrációhoz kötött.

A programra való jelentkezésre itt van lehetőség:

www.ohanagasztro.hu/kurzusaink

 Az egyes alkalmak külön-külön is látogathatók.

Szabad férőhely esetén regisztrációját visszaigazolják. Amennyiben elfoglaltságából adódóan mégsem tudna eljönni a kiválasztott kurzusra, jelezze a szervezők felé, ne vegye el a részvétel lehetőségét mástól.

Jelentkezések leadásának végső határideje a meghirdetett program időpontját megelőző 1 hét.

Mivel a programsorozat az Európai Unió támogatásával valósul meg, az ingyenes kurzuson való részvétel előfeltétele egy ESZA kérdőív kitöltése, ezért csak azok jelentkezését tudják elfogadni, akik hajlandóak személyes adataik megadására, a kérdőív kitöltésére.

A programsorozat témáinak változtatási jogát a szervezők fenntartják. 

Kapcsolódó galéria

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!