2023. február 05. vasárnap, Ágota, Ingrid

Ajándékozzon Húsvétra Kecskeméti Húsvéti Ízek Ajándékcsomagot!

 

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület az elmúlt évben sikerrel értékesítette a Kecskemét és térségében élő gazdák egészséges élelmiszereiből és kézműveseinek egyedi termékeiből álló karácsonyi ajándékcsomagjait a vásárlók és az ajándékozottak nagy örömére. Az idei év újdonsága a Kecskeméti Húsvéti Ízek Ajándékcsomag, amely várhatóan szintén nagy sikert fog aratni a vásárlók körében. A szép fadobozok helyi, egészséges és mégis ízletes élelmiszereket, kulináris ínyencségeket és finomságokat tartalmaznak.

Támogassa Ön is Kecskemét kistermelőit azzal, hogy tőlük vásárol ajándékot munkatársainak, üzletfeleinek, szeretteinek Húsvétra!

A Kecskeméti Húsvéti Ízek Ajándékcsomag ára egységesen nettó 9990.-Ft + 27 % áfa, azaz bruttó 12.687,- Ft. Az ajándékdobozt kérés szerint egyedivé teszük gravírozással, akár céges logóval, egyéb felirattal. Ennek költségét az ár már tartalmazza.

Rendelését 2022. április 1-én, pénteken 12 óráig várjuk Facebookon, Messenger üzenetben vagy emailben a vasar@aranyhomok.hu címen, megrendelése előre utalással érvényes. Felmerülő kérdéseik esetén Faluvégi Enikőt kereshetik a +36-20/495-0319-es telefonszámon. A csomagokat Kecskeméten, a Csányi János körút 14. szám alatt vehetik át 2022. április 13-án, elkészültükről értesítést küldünk.

A jelmondatunk most is a régi, Éltessük a helyit, éltessük az igazit!

 

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!