2024. június 16. vasárnap, Jusztin

Eredményesen zárult az első Kecskemét és Térsége Turisztikai Kiállítás

Április 26-án pénteken hagyományteremtő szándékkal Kecskemét és Térsége Turisztikai kiállítást rendezett az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület, a Tourinform Kecskemét üzemeltetője.
A Tourinform Irodánál az érdeklődők betekintést nyerhettek Kecskemét és térsége gazdag turisztikai kincseibe, ugyanis 15 szolgáltató mutatkozott be. Az esemény célja, hogy a helyi és térségi szálláshelyek, szabadidős programlehetőségek és éttermek előtérbe kerüljenek, valamint hozzájáruljon a turizmus fellendítéséhez. Izgalmas kvízek és nyereményjátékok, helyi termék kóstolók és kézműves foglalkozások színesítették a programot.
Az eseményen a jelenlevőket köszöntötte Tóth János, Tiszakécske Város Polgármestere, az Aranyhomok Egyesület Elnökhelyettese, Nemcsik Mátyás, Kecskemét Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője és Hamzáné Lakó Judit, az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkára.
A térség szolgáltatói megismerkedtek egymással. Lehetőség nyílik ezentúl közös programok megvalósítására és együttműködések kialakítására. Az idelátogató vendégek sok újdonságot, érdekességet ismerhettek meg a térségről.

A kiállításon a látogatók a következő turisztikai szervezetekkel, önkormányzatokkal ismerkedhettek meg, akiknek ezúton is köszönjük a részvételét, együttműködését:
Aranymonostor Látogatóközpont- Bugac
Bohém Liget -Jakabszállás
Hungarikum Liget -Lakitelek
Boutique Hotel Gaia – Kecskemét
Barack Thermal Resort- Tiszakécske
Hírös Guide Utazási Iroda- Kecskemét
Hírös Sport Nonprofit Kft.- Kecskemét
Kecskeméti Katona József Múzeum (Cifrapalota, Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely, Népi Iparművészeti Gyűjtemény) –Kecskemét
Lakitelek Nagyközség Önkormányzata
Tiszakécske Város Önkormányzata
Lajosmizse Város Önkormányzata
Ballószög Nagyközség Önkormányzata
Nemzeti Művelődési Intézet Bács-Kiskun Vármegyei Igazgatósága – Lakitelek
Örömhír Alapítvány (Hollósi Búvárbirodalom) - Orgovány
Ráday Múzeum – Kecskemét

A szervezők remélik, hogy minél többen látogatnak el a települések programjaira és választják kirándulásuk, kikapcsolódásuk helyszínéül a térségi szolgáltatókat.

Fedezze fel Ön is az Aranyhomok kincseit!

www.tourinformkecskemet.hu

 

Kapcsolódó galéria

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!