2021. április 19. hétfő, Emma

Flashmob a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon a Városháza előtt

2019. szeptember 12-én csütörtökön 16:30-kor az immár 6. éve a kecskeméti Városháza előtt minden csütörtökön megrendezésre kerülő Kecskeméti Tanyai Termék Piacon flashmob-bal kedveskedik a Mikóújfalusi Nagykürt 1995 Fúvószenekar a piaci vásárlóknak. Mikóújfalu község Ballószög testvértelepülése Erdélyben Sepsiszentgyörgy és Tusnádfürdő között félúton helyezkedik el, több mint 800 km-ről érkeznek a zenészek. Érkezésük napján, Kecskeméten és 13-án pénteken a XV. Ballószögi Szüreti Napokon lépnek fel Ballószög Önkormányzata meghívására.Kecskeméti Tanyai Termék Piac - Kecskemét főtér (csütörtökönként délután)

 

A Mikóújfalusi Nagykürt 1995 Fúvószenekar 1995-ben alakult Sorbán Miklós és Sorbán Csaba jelenlegi tiszteletbeli tagok vezetésében, a 2000- es évek elején a zenekart jogilag is bejegyezték, ekkor vette fel a fúvósegyesület rangot, majd 2011-ben újabb változás történt, hiszen a középkorú zenészek mellé lelkes ifjak csatlakoztak. A fúvószenekar jelenleg 36 taggal működik. 

Évenként számos zenélést tudhatnak maguk mögött, részt vesznek fúvóstalálkozókon, község- és városrendezvényeken, kortárstalálkozókon, temetéseken, illetve külföldön is zenélnek. Előadásukban felcsendülnek indulók, keringők, polkák, magyar és külföldi slágerek egyaránt. Bizonyára jó hangulat kerekedik majd az egyébként is népes piaci forgatagban. Az Aranyhomok Egyesület szeretettel várja a kedves érdeklődőket és vásárlókat erre a különleges alkalomra!

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!