2020. július 03. péntek, Kornél, Soma

GAZDAEBÉD AZ ARANYHOMOK SZÁLLODÁBAN

2015. 12. 31. Kecskemét

Az Aranyhomok Hotel felkérésére Egyesületünk immár második alkalommal szervezett Gazdaebédet a hotel vendégei részére az év utolsó napján, turisztikai csomag részeként. A fogadás alkalmával a vendégek találkozhattak a környékbeli termelőkkel és megismerhették termékeiket, beszélgetésük során betekintést kaphattak a vidéki élet mindennapjaiba. A visszajelzések alapján újra meggyőződtünk arról, hogy termelőink által készített termékek megállják a helyüket egy magas minőségű szolgáltatásokat felvonultató hotel kínálatában. A vendégek többször is megjegyezték, hogy a Gazdaebéden kínált ételek legalább olyan finomak, mint a hotel konyháján készült fogások. Sokak számára visszaidézték a gyermekkori, nagymama által készített ételeket és emlékeket. A személyes találkozás, az ételkülönlegességek és a gusztusos, látványos tálalás igazi szemléletformáló, maradandó élmény volt az érdeklődők számára.

A szilveszteri tombolán a szálloda a vendégei között Aranyhomok Portéka – „a térség ajándéka” ajándékcsomagot sorsolt ki Egyesületünk felajánlásából.

Bízunk benne, hogy lesz még lehetőségünk hasonló együttműködésre és bevonhatjuk a kiváló minőségű helyi termékeket a környékbeli szállodák, éttermek kínálatába sokszínűsítve, egyedivé téve azok szolgáltatásait.

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!