2022. augusztus 13. szombat, Ipoly

Sikeresek voltak a karácsonyi Aranyhomok Portéka ajándékcsomagok

Ezúton is köszönjük szépen az Aranyhomok Portéka ajándékcsomagok megrendeléseit és minden kedves partnerünknek a gyors és korrekt együttműködést ebben a jó célt szolgáló értékteremtő, örömet szerző tevékenységben!


A pandémia időszakában a karácsonyi vásárok meghiúsultak és ezzel egy időben a vásárlói szokások is átalakultak. Úgy döntöttünk, hogy a még tanácstalanul ajándékot keresgélők dolgát megkönnyítve, Aranyhomok Portéka ajándékcsomagokat készítünk, mellyel egyben a térségi termelőket és kézműveseket kívántuk a piacra jutásban segíteni. Az Aranyhomok Portéka Online Adventi Vásár néven indított facebook oldallal is ezt a célt szolgáltuk. A karácsonyi vásárok hangulatát szerettük volna felidézni, hiszen a készülődés, a bevásárlás is másként alakult ezúttal, az üzletek forgataga, most az online térbe szorult. Elkötelezett hívei vagyunk a vásárolj helyit mozgalomnak, hiszen így nemcsak a környezetünket védjük, segítjük a közvetlenül a lakókörnyezetünkben élő gazdákat, kézműveseket, de mindemellett még egészséges élelmiszerekhez és minőségi, egyedi termékekhez is juthatunk!


A térségi termelők, kézművesek bevonásával nyolc féle csomagot állítottunk össze, de nyitva hagytuk annak a lehetőségét is, hogy a vásárlók a termelőktől származó finomságok közül szabadon választhassanak. Válogatott, kiváló minőségű, Kecskemét és környéki kézműves kincsekkel, finomságokkal töltöttük meg kosarainkat, fadobozainkat. Bíztunk abban, hogy sok szép térségi kézműves termék, kistermelői élelmiszer kerül majd a karácsonyfák alá!
Örömmel jelentjük, hogy sok-sok csomag készült!


Köszönjük szépen a megrendeléseket és minden kedves partnerünknek a gyors és korrekt együttműködést ebben a jó célt szolgáló értékteremtő, örömet szerző tevékenységben.


Legnagyobb örömünkre azt láttuk, hogy igény van a minőségi termelői finomságokra, szép kézműves termékekre, ezért úgy döntöttünk, hogy 2021-ben is vállaljuk az összekötő szerepét gazda és vásárló között. Ajánljuk csomagjainkat vállalatoknak és
magánszemélyeknek is, ünnepekre, évfordulókra ajándékozzanak helyi termékcsomagokat! Keressenek minket, segítünk!
Jelszavunk az idén is: Éltessük a helyit, éltessük az igazit

Kapcsolódó galéria

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!