2021. április 19. hétfő, Emma

Sikerrel zárult az Aranyhomok Egyesület adománygyűjtő akciója

Ezúton szeretnénk megköszönni azon jószándékú emberek segítségét, akik adományaikkal támogatták karácsonyi jótékonysági akciónkat! Kecskemét és térsége kistelepülésein élő nehézsorsú családokat szerettünk volna meglepni az ünnepek alkalmával, ezúttal tartós élelmiszerrel, édességgel.
Kecskeméten a Városháza előtti adventi vásárral kiegészült Tanyai Termék Piacon gyűjtöttük a lakosság adományait december 5-én, 12-én és 19-én, melyhez támogatóként csatlakozott az Univer Coop Zrt. és Molnár László tiszakécskei savanyúság készítő kistermelő.
Az adományokat az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület a térség polgármestereinek segítségével juttatja el a rászoruló családok részére még Karácsony előtt. Sok-sok segíteni akaró ember jóvoltából Nyárlőrinc, Helvécia, Fülöpháza és Kunbaracs családjainak élete válik némiképp könnyebbé az ünnepek alatt.
Az Önök segítségével hittük és próbáltuk megvalósítani, hogy minél több család számára felhőtlen ünnep lehessen a Karácsony, ezért köszönetünket fejezzük ki mind a magánembereknek, mind a csatlakozó cégeknek!

Képgaléria

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!