2019. március 20. szerda, Klaudia

"Mit egyen a család?- Fókuszban az ételallergia"

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület által szervezett "Mit egyen a család?- Fókuszban az ételallergia" címmel főzőiskola került megrendezésre az OHANA Gasztroklub és Főzőiskolában Kecskeméten.

A főzőiskola az EFOP-1.2.1-15-2016-00262 pályázati projekt támogatásának köszönhetően valósult meg.

Főzőbemutatóval egybekötött előadássorozatokon azok vesznek részt, akik érdeklődnek az egészséges étkezés iránt, és akiknek a családjában valamely étel intoleranciával diagnosztizált egyén van.

A legutóbbi alkalommal 2018 november 9-én, a cukormentes étkezésről hallhatak hazsnos információkat a tanfolyam résztvevői.

Az előadást Puskás Hajnalka- cukrász, táplálkozási tanácsadó vezette, akinek a vezetésével a csoport mézes-mustáros csirkemellet készített, rukkolás lencsesalátával, majd desszertként citromos madeleine-t sütöttek.
Ez alkalommal a Kecskeméti Televízió is a helyszínen járt, riportjukat alábbi linken tekinthetik meg:

 

 

 

 

 

Kapcsolódó galéria

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!