2024. március 03. vasárnap, Kornélia

Ajándékozzon Aranyhomok Portéka karácsonyi ajándékcsomagot!

Az előző évek sikerére való tekintettel az Aranyhomok Egyesület az idén is szeretné megkönnyíteni a karácsonyi ajándékválasztást, ezért készített 11 féle Aranyhomok Portéka ajándékcsomagot.

A csomagokban továbbra is a minőséget és az egyediséget helyezzük előtérbe, Kecskemét és környéke kézműves kincseivel, helyi kistermelői termékeivel, valamint finomságaival töltöttük meg dobozainkat.

Változatos ajánlatunk lehetővé teszi, hogy figyelembe vegyék annak ízlését, akinek az ajándékot szánják. Az egyedi összeállítások tökéletes választásnak bizonyulnak az ünnepekre.

 

Támogassa Ön is Kecskemét és térsége kistermelőit, kézműveseit azzal, hogy az ő termékeikből álló karácsonyi ajándékcsomagot vásárol munkatársainak, üzletfeleinek, szeretteinek!

„Legyen ez az egyedi, különleges, térségi ajándék a karácsonyi ünnepek része!"

A rendeléseket 2023. december 7-én, csütörtökön 12 óráig várjuk e-mailben a vasar@aranyhomok.hu címen. A megrendelés előreutalással válik véglegessé.

Felmerülő kérdéseik esetén Faluvégi Enikőt kereshetik a +36-30/454-9627-es telefonszámon.

A csomagokat Kecskeméten, a Csányi János körút 14. szám alatt lehet átvenni legkésőbb 2023. december 15-éig, elkészültükről értesítést küldünk.

 A jelmondatunk most is a régi, „Éltessük a helyit, éltessük az igazit!”

 Jó egészséget és kellemes ünnepre készülődést kívánunk!

 Várjuk megtisztelő megrendelését!

 

Kapcsolódó galéria

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!