2022. augusztus 13. szombat, Ipoly

Bemutatjuk fellépőinket: Kecskemét City Balett

XV. Helyi Termék Ünnep - Hungarikum Fesztivál - Citera ünnep - 2022. május 6-8-ig Kecskemét főterén.

Folytatjuk fellépőink bemutatását a Kecskemét City Balett - Piros Aranyak és Erős Pisták előadásával, amely május 8-án szombaton 15:30-tól lesz látható.
Koreográfus: Barta Dóra
Hungarikum csak a legjobb lehet! Olyan, magyarságra jellemző egyediség, különlegesség és minőség, amely sehol máshol nem fordul elő. A „Piros Arany” és az „Erős Pista” kizárólag magyar pirospaprikából készül. Színe vérpiros, tele erővel és egészséggel. Az íze letisztultan nemes vagy éppen pikánsan csípős, életrevaló vagy tüzes. De egy mindenképpen közös bennük: ha kóstoltad bármelyiket, soha többé nem felejted, s egy életre rabul ejt.
Barta Dóra koreográfus elkészítette a saját kreációját, Piros Aranyok és Erős Pisták címen. A koreográfiában a már jól ismert tulajdonságok félig-meddig emberiek is lesznek, hol nemesen visszafogott, hol temperamentumosan pikáns, mint az ihletadó termék. Igaz, hogy a KCB még nem hungarikum, de enélkül is különleges a kortárs magyar balett palettáján, s Kecskemét miatt még a kötödés is megegyezik. A Kecskemét City Balett a kecskeméti Katona József Nemzeti Színház tánctagozataként működik. A balettegyüttes művészeti vezetője Barta Dóra Harangozó Gyula- díjas. érdemes művész.
Tekintse meg Ön is ezt a különleges produkciót!

Kapcsolódó galéria

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!