2022. augusztus 13. szombat, Ipoly

A XIV. Helyi Termék Ünnep díszvendége a kecskeméti NPK Charolais Farm

2021. október 22. és 24. között díszvendégként, ízletes kóstolóval mutatkozik be az országos népszerűségnek örvendő, az egészséges táplálkozásra hangsúlyt fektető NPK Charolais Farm Kecskemét-Kisfáiból.
 
Az organikus körülmények között felnevelt marhák húsát - figyelembe véve a gasztronómiai, élvezeti szempontokat is - érlelt marhahús formájában teszik elérhetővé a fogyasztók számára.
Termékeiket a saját ökotenyészetükből, kisüzemi körülmények között, kézműves módon készítik el. Nagyon fontos számukra, hogy a gasztronómiai élvezeti érték mellett, állandó magas minőségben, egészséges ételeket állítsanak elő.
Kínálatukban 100%-ban Magyarországon nevelt hús marhák húsából készült termékek, kézműves hamburgerek szerepelnek, melyek Paleo változatban is elérhetőek lesznek a rendezvényen.
Farmjukon rendszeresen tartanak, kisebb steak sütő workshopot, burger sütést, farmlátogatással egybekötött rendezvényeket, cégek és baráti társaságok számára egyaránt.

Kapcsolódó galéria

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!