2022. december 08. csütörtök, Mária

Tartson velünk október 22-én a Tiszaalpári Értékjáró Sétára!

A kellemes őszi időben ismerje meg Ön is Kecskemét és térségének kincseit, ami csak egy karnyújtásnyira van! Az értékjáró séta sorozat nyolcadik állomása a háborítatlan természeti értékeiről és a kosárfonásról híres Tiszaalpár, ahol a történelem tapintható közelségbe kerül. Ide invitáljuk Önöket!

 

Az Aranyhomok Egyesület szervezésében létrejött, nagy népszerűségnek örvendő Térségi Értékjáró Séta sorozat az Egyesület tagtelepüléseire tesz kirándulást és ott a település értékeit felfűzve egy túraútvonalra, töltenek el egy kellemes szombati napot a sétára jelentkező vendégekkel.

 

A séta indul:

2022. október 22-én, szombaton 9 órakor a Tiszaalpári Polgármesteri Hivatal elől, az Árpád tér 1. szám alól. A programról részletesen tájékozódhat az Aranyhomok Egyesület

Facebook oldalán: https://www.facebook.com/akegyesulet

vagy az egyesület honlapján www.aranyhomok.hu

 

A tiszaalpári túrában helyet kap:

-      a Szent Benedek Leányai zárdatemplom
-      a Holt-Tisza
-      a Kosárfonó kiállítás
-      a Várdomb és a Nagy-tó
-      a Skanzen - Árpád-kori falu rekonstrukció
-      a Bársony Mihály szobor és
-      a Tiszatáj Vendéglő – az ebéd fakultatív program

 

Utazás egyénileg. A programokon a részvétel ingyenes, a Tiszatáj Vendéglőben elköltött ebéd kivételével, ez fakultatív program. Az étel falusi csirkecomb cordon bleu-vel és vegyes körettel (2.400,- Ft/fő) vagy pontyhalászlé (3.360,- Ft/fő).

Előzetes jelentkezését várják az info@aranyhomok.hu e-mail címen október 20-án, csütörtökön 12 óráig. Jelentkezésében írja meg, hogy az ebéden részt kíván-e venni és melyik ételt választja. Bővebb információ: 06-30/931-1064.

A túra egész évben egyénileg is bejárható a Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció segítségével, mely letölthető innen:
http://aranyhomok.hu/hireink/elindult-a-kecskemet-es-tersege-turisztikai-applikacio 

Kapcsolódó galéria

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!