2024. május 01. szerda, A munka ünnep, Fülöp

XIX. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár

Tekintse meg a Hírös Hétre készült  XIX. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár honlapját. Nézze meg széles programkínálatunkat!

Tovább >>

Felhívás lekvárversenyre

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület a 2016. augusztus 19-28. között megrendezésre kerülő 82. Hírös Hét Fesztivál XIX. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás keretén belül II. ARANYHOMOK TÉRSÉGI LEKVÁRVERSENYT hirdet.

Tovább >>

Új helyszínen a XIX. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár

A 82. Hírös Hét fesztivál keretében a XIX. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítást és az Aranyhomok Portéka Térségi Tanyai Termék Vásárt 2016. augusztus 19-28. között ezúttal a Hírös Forrás szökőkútnál rendezi meg Kecskeméten az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület. A fesztivált augusztus 19-én 19:00 órakor nyitja meg Szemereyné Pataki Klaudia Kecskemét polgármestere és Kis Miklós Zsolt agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkár.

Tovább >>

Az Aranyhomok Egyesület programjait a NEA is támogatja

A Nemzeti Együttműködési Alap Közösségi környezet kollégiuma által 2015. december 15-én megjelentetett NEA-KK-16-SZ kódszámú, "Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2016.” című pályázati kiírásra benyújtott,  "Az Aranyhomok Egyesület civil együttműködésen alapuló hagyományőrző fesztiváljainak támogatása című pályázata 1.250.000,- Ft összegű támogatásban részesült.

A támogatást ezúton is köszönjük, amely hozzájárult az Egyesület civil együttműködésen alapuló hagyományőrző fesztiváljainak megrendezéséhez.

Tovább >>

Idén is várja vásárlóit a "Csütörtöki Piac" Kecskeméten

Idén bővülés várható a Kecskeméti Tanyai Termék Piac főtéri kínálatában.

A városháza előtti területen csütörtökönként már több mint három éve találkozhatnak a vásárlók helyi gazdák, kézművesek minőségi, biztonságos, e tájegységre jellemző alapanyagokból készült, egyedi termékeikkel.

A piac nyitva tartása 2017-ben sem változik, továbbra is a csütörtök a kijelölt nap. Az árusok a téli időszámítás alatt 12 órától 17 óráig, míg a nyári időszámítás alatt 14 órától 18 óráig kínálják portékáikat.

 

Tovább >>

GAZDAEBÉD AZ ARANYHOMOK SZÁLLODÁBAN

2015. 12. 31. Kecskemét

Tovább >>

TÉRSÉGI RUHA- ÉS KÖNYVOSZTÁS

2015. november-december, változó helyszíneken

Tovább >>

„A LEGSZEBB KONYHAKERTEK” PROGRAM

ARANYHOMOK TÉRSÉGI LEKVÁRVERSENY

ARANYHOMOK TÉRSÉGI MÉZVERSENY

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!