2021. május 07. péntek, Gizella

Meghívó XV. Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Fórumra

Ezúton szeretettel meghívjuk az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület átlal szervezett XV. Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Fórumra.

Tovább >>

Meghívó Hungarikum Turisztikai Fórumra

Ezúton szeretettel meghívjuk az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület által szervezett HUNGARIKUM - TURISZTIKAI FÓRUMRA, mely a nemzeti értékek kollektív megismertetése jegyében zajlik.

Tovább >>

XVII. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás 2014

A 2014. évi 80. Hírös Hét Fesztivál keretében - immár 17. alkalommal megrendezésre kerülő –Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás ez évben június 23-29. között várja látogatóit a kecskeméti Kossuth téren.

Tovább >>

Sikeres volt a Háztájit az asztalra!- Helyi Termék Ünnep

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület 2014. április 27-én immáron 2. alkalommal szervezte meg a Háztájit az asztalra! - Helyi Termék Ünnepet. Számos gyerek- és népi programok mellett idén is Szőke András népszerűsítette a háztáji termékeket.

Tovább >>

Háztájit az asztalra! - Helyi Termék Ünnep 2014. április 27-én

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület Helyi Termék Ünnepet szervez. A „Háztájit az asztalra! 2” program keretében kézműves- és termelői vásár, népművészeti bemutató és gyermekprogramok várják az érdeklődőket 2014. április 27-én vasárnap Kecskemét Főterén.

A Kecskeméti Kistérség települései - Lajosmizsétől Tiszakécskéig - gazdáinak bemutatkozásával, népművészeti-és kézműves vásárral, Szőke András humorista élő főzőműsorával, meglepetés étkekkel, kóstolókkal, élő népzenével, néptánccal, gyermekprogramokkal, állatsimogatóval, lovas kocsikázással, pónilovaglással, népi gyermekjátékokkal mutatják be a vidék értékeit, egészséges élelmiszer választékát.

A rendezvény reggel a Kecskeméti Piaccsarnokban kezdődik, majd folytatódik Kecskemét Főterén, ahol kezdetét veszi a sütés-főzés, a népzene, néptánc, a termelői-, népművészeti- és kézműves vásár. A gyerekek lovas kocsin utazhatnak, lesz állatsimogató, valamint a bátrak igazi kecskefejést is kipróbálhatnak.

Tovább >>

Gazdafórum és Információs nap Orgoványon

2014. március 28-án pénteken 14:00 órától gazdákat, termelőket, tanyasi embereket, a mezőgazdaságból élőket várjuk szakirányú előadásainkkal Orgoványra, a Művelődési Házba.

Tovább >>

Háztáji termékek a Kecskeméti Tavaszi Fesztiválon

Örömmel tudatjuk kedves vásárlóinkkal, hogy a háztáji termékek 2014. március 14-31-ig minden nap megvásárolhatóak a Kecskemét főterén megrendezett Tavaszi Fesztivál faházsorán.

Tovább >>

Meghívó a szentkirályi gazdafórumra

2014. március 21-én pénteken, a Háztájit az asztalra! 2 program negyedik gazdafóruma Szentkirályon kerül megrendezésre. Az ingyenes információs napot jó hangulatú összejövetelként szervezzük. Neves előadók révén sor kerül az agráriummal kapcsolatos stratégiák és pályázati programok bemutatására, valamint a „Háztájit az asztalra! 2” program és online rendelési felület fejlesztésének bemutatására. Reményeink szerint nem csak előadásokon keresztül kaphatnak tanácsokat az érdeklődők, hanem személyes találkozásokon keresztül is kicserélhetik tapasztalataikat. De ezek mellett kóstoló is lesz helyben termelt élelmiszerekből, és a jó hangulatot a Szentkirályi Gitár Kórus tagjai biztosítják.

Tovább >>

Meghívó a kerekegyházi gazdafórumra

2014. március 13-án csütörtökön gazdákat, termelőket, tanyasi embereket, a mezőgazdaságból élőket várjuk szakirányú előadásainkkal Kerekegyházára a Művelődési Házba. A félnapos, ingyenes találkozót jó hangulatú összejövetelként szervezzük. Reményeink szerint nem csak előadásokon keresztül kaphatnak tanácsokat az érdeklődők például arról, hogyan juthatnak el a gazdálkodók termékei a nagyvárosok lakóihoz, vagy hogy milyen termékeket részesítenek előnyben a nagyvárosok piacain, hanem személyes találkozásokon keresztül is kicserélhetik tapasztalataikat. De ezek mellett kóstoló is lesz helyben termelt élelmiszerekből, és a jó hangulatot a Kereki Nótások biztosítják.

Tovább >>

Meghívó a lajosmizsei gazdafórumra

Folytatódik az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület „Háztájit az asztalra!” 2 programjának keretében szervezett térségi gazdafórum. 2014. március 6-án, 14:00 órától immáron Lajosmizsére várják szeretettel a környék gazdálkodóit.

Tovább >>

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!