2021. május 07. péntek, Gizella

LEADER célterületek 2011.

A Homokhátság Nonprofit Kft. Tervezői csoportja 2011. tavasza során a HVS felülvizsgálása kapcsán 7 célterületet dolgozott ki, melyre 2011. szeptember 30. és október 31. között nyújthatnak be pályázatot.
Már a 2008. évi stratégiában is több helyen szerepelt az egészségügyi szolgáltatások mobilizálásnak kérdése a tanyás térségeken élőek számára, ami az idei kiírásban realizálódhat, ugyanis két olyan célterület is kiírásra került, amely az egészségüggyel kapcsolatban előrelépést hozhat.

Tovább >>

Jubilál a Katona József Könyvtár

Pályázati felhívás

www.kjmk.hu

A Katona József Könyvtár, az Alapítvány a Bács-Kiskun Megyei Könyvtárért és a Kincskeresők Egyesülete Jubilál a Katona József Könyvtár címmel a könyvtár új otthonába költözésének 15. évfordulója alkalmából pályázatot hirdet.

Tovább >>

LEADER 2011 - Általános tudnivalók

Megjelent az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alapból a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához 2011-től nyújtandó támogatások részletes feltételeiről szóló 76/2011 (VII. 29.) VM rendelet, mely a www.homokhatsagleader.hu honlapról közvetlenül elérhető.

Tovább >>

A kifizetési kérelem benyújtásának feltételei

Módosult az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program kifizetési kérelmeinek benyújtásának feltételeit is szabályozó alaprendelet,a 23/2007. (IV.17) FVM rendelet szabályozza.

Tovább >>

III. Aranyhomok Kupa Kispályás Labdarúgó Bajnokság

Kecskemét és Térsége Többcélú Társulás 2008. évben - a Komplex Kistérségi Szabadidősport Program elnevezésű pályázaton elnyert összegből - először szervezett kistérségi labdarúgó bajnokságot. 2010-ben nem került megrendezésre a bajnokság, de ebben az évben a korábbi igen pozitív fogadtatásra való tekintettel szeretnénk feleleveníteni a hagyományt és ismét megrendezni az immár III. Aranyhomok Kupa Kistérségi Labdarúgó Bajnokságot.

Tovább >>

Pályázati lehetőség mikrovállalkozások számára

Megjelent az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében a mikrovállalkozások létrehozására és fejlesztésére fordítható támogatás 2011-es kiírásának részletes pályázati feltételeiről szóló 33/2011 (IV.28.) VM rendelet, mely az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program sarkalatos pontja.

Tovább >>

Testi-lelki egészségvédelmi programok a HW Stúdió Kft.-nél

A HW Stúdió Kft., mint a Kecskeméti Kistérség egyik jelentős informatikai vállalkozása pályázaton nyert támogatása révén biztosítja, hogy egy újfajta szemléletet honosítson meg a döntően Kecskeméti Kistérségből kikerülő munkavállalói között.

Tovább >>

Kiemelt rendezvények Kecskeméten - 2011

Idén is számos színvonalas programot kínál Kecskemét városa mind a helyieknek, mind a hozzánk látogató turistáknak. Íme néhány kiemelt rendezvény a 2011-es évből. Szeretettel várjuk!

Tovább >>

4 FOR EUROPE országos középiskolai verseny

A magyarországi Europe Direct Információs Hálózat, az Informatikai és Könyvtári Szövetség, az Euró Magyarországi Képviselete és az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája „4 FOR EUROPE” címmel témájú versenyt szervez középiskolás diákoknak.

Tovább >>

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!