2021. május 07. péntek, Gizella

EMVA-LEADER kifizetési kérelmek benyújtása

Tájékoztatjuk tisztelt nyertes pályázóinkat, hogy 2012. február 1-jével megnyílik az újabb elszámolási időszak. Ez az időszak 2012. május 31.-ig tart. A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) 19/2012. (I. 20.) számú közleménye rendelkezik az EMVA-LEADER támogatások kifizetésének igényléséről. Az adott jogcím vonatkozásában a pályázatnak helyt adó, vagy részben helyt adó, jogerős támogatási határozattal rendelkező ügyfelek 2012. február 1. és május 31. között nyújthatják be a kifizetési kérelmet.

Tovább >>

ÚMVP III. tengely kifizetési kérelmek benyújtásának határideje

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásával a III. tengely (Falumegújítás-és fejlesztés, Vidéki örökség megőrzése, Mikro-vállalkozások létrehozása és fejlesztése, Turisztikai tevékenységek ösztönzése) jogcímek keretében támogatott projektgazdák 2012. február 1. és május 31. között kifizetési kérelmeket nyújthatnak be.

Tovább >>

Álláshirdetés - gazdasági ügyintéző

A Kecskemét és Térsége Többcélú Társulás pályázatot hirdet Kecskemét Kistérségi Iroda gazdasági ügyintéző munkakör betöltésére.

Tovább >>

Rákóczi út - Vasútkert revitalizációja

"Rákóczi út - Vasútkert revitalizációja" című, DAOP-5.1.2/C-09-2f-2011-0001 azonosító számú projethez kapcsolódó Helyismereti és Városfejlesztési Esték.

Tovább >>

Kecskeméti Planetárium programajánló: A speciális és az általános relativitás elméletről

Számos kérdés vetődött fel A RELATIVITÁSELMÉLET kapcsán a kezdetektől mostanáig. Nemrégiben – úgy tűnik – a fénysebességnél gyorsabban száguldó neutrínókat mértek a CERN-ben. Vajon ez a fizika, vagy legalábbis a relativitáselmélet csődjét jelentené? Mit jelent, ha a mérés tényleg helyesnek
bizonyulna? Egyáltalán miről szól ez az elmélet?

Tovább >>

Népi Iparművészeti Gyűjtemény: Tolnay Klári arcai kiállítás

Szeretettel meghívjuk Önt és családját 2011. november 12-én a Tolnay Klári arcai című kiállítás megnyitójára.

Tovább >>

Fesztivállal ünnepelt a jubileumon Kerekegyháza

Kerekegyházát méltán nevezhetjük a fesztiválok városának. Színvonalas közösségirendezvényei közt kiemelkedő az őszi Kerek Feszt, amelyet immár a nagy, országos ünnepi játékok között jegyeznek.

Tovább >>

Vezetői változások a Lestár Péter Egységes Középiskola, Szakiskola és Óvodában

Az elmúlt időszakban a Lestár Péter Közoktatási Intézmény több tagintézményének élén vezetőváltás történt.

Tovább >>

Lajosmizse csapata megvédte a címét

A Kecskemét és Térsége Többcélú Társulás 2011. évben is megrendezte a III. Aranyhomok Kupa Kistérségi Labdarúgó Bajnokságot. A rendezvénysorozat 2011. szeptember 11 - október 8-ig tartott, a selejtezők három helyszínen - Tiszakécskén, Kerekegyházán és Helvécián - kerültek lebonyolításra.

Tovább >>

III. Aranyhomok Kupa, döntő

 

A rendszeres testmozgás és az egészséges életmód népszerűsítése céljából Kecskemét és Térsége Többcélú Társulás ebben az évben is megrendezte az immár III. Aranyhomok Kupa Kispályás Labdarúgó Bajnokságot.

Tovább >>

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!