2021. május 07. péntek, Gizella

Meghívó a jakabszállási gazdafórumra

2014-ben folytatódik a Háztájit az asztalra! program, amelynek keretében információs napot szervezünk Jakabszállás térségének gazdálkodói számára a különböző szervezetek által tervezett fejlesztésekről, stratégiai tervekről. Az eseményen lehetőség nyílik az elképzelések véleményezésére is.

 

Tovább >>

V. Aranyhomok Kupa Kispályás Labdarúgó Bajnokság

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület 2013. évben is megrendezte a már hagyományosnak tekinthető V. Aranyhomok Kupa Kispályás Labdarúgó Bajnokságot.

Tovább >>

Városháza előtt megnyílt a helyi termékek piaca

2013. október 3-án nyílt meg első ízben a kecskeméti városháza előtt a helyi termékek piaca.

Tovább >>

FELHÍVÁS

„Az esélyegyenlőséget szolgáló infokommunikációs technológiák”

képzési programra

Tovább >>

Sikeresen zárult a XVI. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület a 79. Hírös Hét Fesztivál egyik fő attrakciójaként idén 16. alkalommal szervezte meg a Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítást. A leglátványosabb térségi seregszemle ez évben augusztus 21-25. között várta látogatóit a kecskeméti Kossuth téren.

Tovább >>

XVI. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás

A Kecskeméti kistérség települései idén az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület szervezésében 16. alkalommal jelennek meg a nagyközönség előtt a 79. Hírös Hét Fesztivál egyik fő attrakciójaként. A Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás, mint a leglátványosabb térségi seregszemle, az idei évben is, a kecskeméti Kossuth téren fogadja az érdeklődőket.

Tovább >>

XVI. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari kiállítás 2013

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület meghívója és programfüzete a XVI. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari kiállításra letölthető itt

Tovább >>

Kecskeméti Animációs Filmfesztivál 2013

Szőcs Géza kormánybiztos nyitotta meg az idei Kecskeméti Animációs Filmfesztivált, mely 2013. június 19. és 23. között, immáron 11. alkalommal került megrendezésre.

Tovább >>

Jövőépítő játékok 2013

Kecskemét és térsége diákjainak Ökomozija, Biopiaca és Élménykonferenciája

 

Tovább >>

Nagy siker volt az első Helyi Termék Ünnep

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület „Háztájit az asztalra!” programján belül került sor vasárnap Fülöpházán az első Helyi Termék Ünnepepre.

Tovább >>

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!