2017. október 23. hétfő, Köztárs. napja, Gyöngyi

TájGazda előadások a térségünkben

A Háztájit az asztalra! program partnereként az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület szervezésében Dr. Márai Géza a gödöllői Szent István Egyetem c. egyetemi docense, az Ökológiai Egyesület elnöke tart előadásokat a TájGazda programmal kapcsolatban 5 térségi településen.

Tovább >>

Sikerrel zárt az Aranykapu Kecskeméten

Nagy sikerrel zárult a Kecskeméten 2014. december 19-23. között az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület szervezésében megrendezett "Aranykapu Térségi Hagyományőrző Adventi Vásár", melyet Bogasov István térségi ügyekért felelős tanácsnok december 19-én 10 órakor köszöntővel nyitott meg a nagyközönség számára. Képveselő Úr beszédében kiemelte a térségi összefogás fontosságát a hagyományőrzés területén. Ezután Hamzáné Lakó Judit, az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkára tájékoztatta az egybegyűlteket a Városi Szociális Közalapítvánnyal együttműködésében létrejött Hozz zoknit! adománygyűjtési akcióról. Az Artesia Galéria és Műhely látványos tartályában sorra gyűltek a zoknik, a rendezvény ideje alatt hozzávetőleg 300 pár zokni felajánlás érkezett, melyből 150 pár december 21-én a Damjanich János Általános Iskolában rászorulók részére szervezett szeretetebéden már szétosztásra is került. Titkár Asszony tájékoztatójában felhívta a figyelmet arra, hogy fontos észrevennünk, hogy vannak családok, ahol a mások számára minimális életfeltételek is csak nagy küzdelem árán érhetők el.

Képgaléria megtekinthető a facebook oldalunkon: ITT

Tovább >>

Aranykapu adventi vásár: Lakitelek-Lajosmizse-Tiszakécske

Aranykapu adventi térségi vásársorozatunk múlt hétvégén: péntek, szombat, vasárnap - Lakitelekre, Lajosmizsére, Tiszakécskére érkezett. Ezalkalommal is az önkormányzatokkal együttműködve, a művelődési házak által szervezett rendezvényhez kapcsolódva színesítettük a programokat.

Tovább >>

Hamarosan nyitva áll az Aranykapu Kecskeméten

Az “Aranykapu Térségi Hagyományőrző Adventi Vásár” kecskeméti helyszínével zárja erre az évre rendezvényeit az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület. Térségi kézművesekkel, gazdákkal és kulturális csoportokkal varázsolnak a szervezők ünnepi hangulatot a Kecskeméti Ifjúsági Otthon Tükörtermébe, ide várja az Aranykapu szeretettel minden vendégét, ami december 19 – 23-a között, minden nap 10 - 19 óráig áll nyitva! Az eseménysor 19-én, pénteken 10 órakor rövid megnyitóval veszi kezdetét.

LAPOZHATÓ PLAKÁT ÉS PROGRAMAJÁNLÓ

Tovább >>

Aranykapu Térségi Hagyományőrző Adventi Vásár

Szeretettel meghívunk kedves családoddal együtt a adventi vásársorozatunk kecskeméti állomására az Aranykapu Térségi Hagyományőrző Adventi Vásárra!

Tovább >>

Aranykapu adventi vásársorozat

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület folytatja térségi hagyományőrző rendezvényeinek szervezését "Aranykapu Térségi Hagyományőrző Adventi Vásár" címmel a helyi önkormányzatok aktív közreműködésével. Több településen szerveződnek állomások, időrendi sorrendben: Kunbaracs, Kerekegyháza, Helvécia, Lakitelek, Lajosmizse, Tiszakécske és Kecskemét.

Tovább >>

Éves tisztújítás az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesületnél

Alakuló üléssel kezdte meg ötödik ciklusát az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület 2014. november 28-án Kecskeméten.

Tovább >>

Aranykapu Térségi Hagyományőrző Adventi Vásár a kistérségben

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület folytatja térségi hagyományőrző rendezvényeinek szervezését "Aranykapu Térségi Hagyományőrző Adventi Vásár" címmel.

Tovább >>

Egy éves a Kecskeméti Tanyai Termék Piac és Kecskeméti Értékek Napja

Kecskemét és térségének őstermelői, kistermelői immáron egy éve kínálják portékáikat minden csütörtök délután a városházi előtti területen. Eme jeles esemény alkalmából 2014. október 9-én, csütörtökön szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt a Kecskeméti Tanyai Termék Piac 1 éves évfordulójára, valamint a Kecskeméti Értékek Napjára.

Tovább >>

Megyei Értékmustra Baján, ahol háztáji is került az asztalra

A Baján megrendezett Megyei Értékmustra és Vásáron jártunk múlt hétvégén a „Háztájit az asztalra!” vásársorozattal.

Tovább >>

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!