2021. január 25. hétfő, Pál

Ramháb Mária is a Kemény Bertalan Falufeljesztési Díj kitüntetettje

Fotó: www.kecskemet.hu


Ramháb Mária, a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár igazgatója is a Kemény Bertalan Falufeljesztési Díj kitüntetettje.

Tovább >>

Mezőgazdasági Termékek és Szolgáltatások Nemzetközi Vására Wieselburg

Vegyen részt az ausztriai Wieselburgban megrendezésre kerülő Mezőgazdasági Termékek és Szolgáltatások Nemzetközi Vásárán!
Ismerje meg az osztrák kistermelők termék előállítási tapasztalatait, és piacra jutással kapcsolatos ötleteit!

Tovább >>

TájGazda előadások a térségünkben

A Háztájit az asztalra! program partnereként az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület szervezésében Dr. Márai Géza a gödöllői Szent István Egyetem c. egyetemi docense, az Ökológiai Egyesület elnöke tart előadásokat a TájGazda programmal kapcsolatban 5 térségi településen.

Tovább >>

Sikerrel zárt az Aranykapu Kecskeméten

Nagy sikerrel zárult a Kecskeméten 2014. december 19-23. között az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület szervezésében megrendezett "Aranykapu Térségi Hagyományőrző Adventi Vásár", melyet Bogasov István térségi ügyekért felelős tanácsnok december 19-én 10 órakor köszöntővel nyitott meg a nagyközönség számára. Képveselő Úr beszédében kiemelte a térségi összefogás fontosságát a hagyományőrzés területén. Ezután Hamzáné Lakó Judit, az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkára tájékoztatta az egybegyűlteket a Városi Szociális Közalapítvánnyal együttműködésében létrejött Hozz zoknit! adománygyűjtési akcióról. Az Artesia Galéria és Műhely látványos tartályában sorra gyűltek a zoknik, a rendezvény ideje alatt hozzávetőleg 300 pár zokni felajánlás érkezett, melyből 150 pár december 21-én a Damjanich János Általános Iskolában rászorulók részére szervezett szeretetebéden már szétosztásra is került. Titkár Asszony tájékoztatójában felhívta a figyelmet arra, hogy fontos észrevennünk, hogy vannak családok, ahol a mások számára minimális életfeltételek is csak nagy küzdelem árán érhetők el.

Képgaléria megtekinthető a facebook oldalunkon: ITT

Tovább >>

Aranykapu adventi vásár: Lakitelek-Lajosmizse-Tiszakécske

Aranykapu adventi térségi vásársorozatunk múlt hétvégén: péntek, szombat, vasárnap - Lakitelekre, Lajosmizsére, Tiszakécskére érkezett. Ezalkalommal is az önkormányzatokkal együttműködve, a művelődési házak által szervezett rendezvényhez kapcsolódva színesítettük a programokat.

Tovább >>

Hamarosan nyitva áll az Aranykapu Kecskeméten

Az “Aranykapu Térségi Hagyományőrző Adventi Vásár” kecskeméti helyszínével zárja erre az évre rendezvényeit az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület. Térségi kézművesekkel, gazdákkal és kulturális csoportokkal varázsolnak a szervezők ünnepi hangulatot a Kecskeméti Ifjúsági Otthon Tükörtermébe, ide várja az Aranykapu szeretettel minden vendégét, ami december 19 – 23-a között, minden nap 10 - 19 óráig áll nyitva! Az eseménysor 19-én, pénteken 10 órakor rövid megnyitóval veszi kezdetét.

LAPOZHATÓ PLAKÁT ÉS PROGRAMAJÁNLÓ

Tovább >>

Aranykapu Térségi Hagyományőrző Adventi Vásár

Szeretettel meghívunk kedves családoddal együtt a adventi vásársorozatunk kecskeméti állomására az Aranykapu Térségi Hagyományőrző Adventi Vásárra!

Tovább >>

Aranykapu adventi vásársorozat

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület folytatja térségi hagyományőrző rendezvényeinek szervezését "Aranykapu Térségi Hagyományőrző Adventi Vásár" címmel a helyi önkormányzatok aktív közreműködésével. Több településen szerveződnek állomások, időrendi sorrendben: Kunbaracs, Kerekegyháza, Helvécia, Lakitelek, Lajosmizse, Tiszakécske és Kecskemét.

Tovább >>

Éves tisztújítás az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesületnél

Alakuló üléssel kezdte meg ötödik ciklusát az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület 2014. november 28-án Kecskeméten.

Tovább >>

Aranykapu Térségi Hagyományőrző Adventi Vásár a kistérségben

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület folytatja térségi hagyományőrző rendezvényeinek szervezését "Aranykapu Térségi Hagyományőrző Adventi Vásár" címmel.

Tovább >>

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!