2021. január 25. hétfő, Pál

Egy éves a Kecskeméti Tanyai Termék Piac és Kecskeméti Értékek Napja

Kecskemét és térségének őstermelői, kistermelői immáron egy éve kínálják portékáikat minden csütörtök délután a városházi előtti területen. Eme jeles esemény alkalmából 2014. október 9-én, csütörtökön szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt a Kecskeméti Tanyai Termék Piac 1 éves évfordulójára, valamint a Kecskeméti Értékek Napjára.

Tovább >>

Megyei Értékmustra Baján, ahol háztáji is került az asztalra

A Baján megrendezett Megyei Értékmustra és Vásáron jártunk múlt hétvégén a „Háztájit az asztalra!” vásársorozattal.

Tovább >>

Kunbaracsi mulatság fogatokkal és háztáji áruval

A Kunbaracsi Szüreti Mulatság vendégei voltunk idén első alkalommal múlt hétvégén a „Háztájit az asztalra!” vásársorozattal. A térségi tanyai kézműves piac széles kínálatot sorakoztatott fel a térségi termékek legjavából. A gazdák igazi házias ízeket, a kézművesek autentikus munkáikat kínálták a vendégek számára.

Tovább >>

Kunbaracsi mulatságba megyünk a Háztájit az asztalra! térségi tanyai termékvásárral

Hagyományőrző szüreti mulatságra kaptunk meghívást 2014. szeptember 13-ára Kunbaracsra. Idén első alkalommal vesz részt az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület a „Háztájit az asztalra!” vásársorozatának állomásaként a településen, összefogva, egységes módon megjelenítve a térségi értékeket.

Tovább >>

Háztájit az asztalra! először a Kunszállási Húsfőző és Tészta Fesztiválon

Múlt szombaton tartották a Kunszállási Húsfőző és Tészta Fesztivált immár tizenhatodik alkalommal. Ezúttal a „Háztájit az asztalra! Térségi tanyai kézműves és termékvásárral mi is csatlakoztunk, külön kis piacrészen találkozhattak velünk az odalátogatók. Mint ahogy a számos bográcsban készülő ételek alapanyagával kivétel nélkül mindenki büszkélkedhetett, kijelenthető, autentikusan passzoltunk a falunap arculatába, szeretettel és érdeklődéssel fogadtak bennünket.

Tovább >>

Helyi Termék Ünnep és Főzőverseny Orgoványon

2014. augusztus 30-án, szombaton Helyi Termék Ünnep és Főzőverseny lesz Orgoványon.Részletes program az alábbiak szerint alakul:

Tovább >>

Szentkirályi falunap keretében folytatódik a "Háztájit az asztalra!" vásár

Szentkirály Község Önkormányzata idén 2014. augusztus 24-én vasárnap szervezi Szentkirály Napját. Ez alkalommal Szentkirályon első ízben mutatkozik be az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület „Háztájit az asztalra! Térségi tanyai termék- és kézműves vására.

Tovább >>

Nagy sikerrel zárult a XVII. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület a 80. Hírös Hét Fesztivál egyik fő attrakciójaként idén 17. alkalommal szervezte meg a Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítást. A leglátványosabb térségi seregszemle ez évben június 23-29. között várta látogatóit a kecskeméti Kossuth téren.

Tovább >>

Eredményesen zárult a XIII. Hungarikum Turisztikai Fórum

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület 2014. június 26-án a 80. Hírös Hét keretében XIII. alkalommal rendezett Turisztikai Fórumot, mely idén a nemzeti értékek kollektív megismertetése jegyében zajlott.

 

Tovább >>

Nagy érdeklődést keltett a XV. Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Fórum

A 80. Hírös Hét Fesztivál keretében az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Bács-Kiskun Megyei Szervezetének társrendezésével 2014. május 25-én Kecskemét Városháza Dísztermében szervezte meg a XV. Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Fórumot.

Tovább >>

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!