2017. október 23. hétfő, Köztárs. napja, Gyöngyi

Városháza előtt megnyílt a helyi termékek piaca

2013. október 3-án nyílt meg első ízben a kecskeméti városháza előtt a helyi termékek piaca.

Tovább >>

FELHÍVÁS

„Az esélyegyenlőséget szolgáló infokommunikációs technológiák”

képzési programra

Tovább >>

Sikeresen zárult a XVI. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület a 79. Hírös Hét Fesztivál egyik fő attrakciójaként idén 16. alkalommal szervezte meg a Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítást. A leglátványosabb térségi seregszemle ez évben augusztus 21-25. között várta látogatóit a kecskeméti Kossuth téren.

Tovább >>

XVI. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás

A Kecskeméti kistérség települései idén az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület szervezésében 16. alkalommal jelennek meg a nagyközönség előtt a 79. Hírös Hét Fesztivál egyik fő attrakciójaként. A Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás, mint a leglátványosabb térségi seregszemle, az idei évben is, a kecskeméti Kossuth téren fogadja az érdeklődőket.

Tovább >>

XVI. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari kiállítás 2013

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület meghívója és programfüzete a XVI. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari kiállításra letölthető itt

Tovább >>

Kecskeméti Animációs Filmfesztivál 2013

Szőcs Géza kormánybiztos nyitotta meg az idei Kecskeméti Animációs Filmfesztivált, mely 2013. június 19. és 23. között, immáron 11. alkalommal került megrendezésre.

Tovább >>

Jövőépítő játékok 2013

Kecskemét és térsége diákjainak Ökomozija, Biopiaca és Élménykonferenciája

 

Tovább >>

Nagy siker volt az első Helyi Termék Ünnep

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület „Háztájit az asztalra!” programján belül került sor vasárnap Fülöpházán az első Helyi Termék Ünnepepre.

Tovább >>

Meghívó

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület „Háztájit az asztalra!” programján belül "Helyi Termék Ünnepet" szervez 2013. április 28-án vasárnap 10 órától Fülöpházán, melyre ezúton tisztelettel és szeretettel hívunk meg minden kedves érdeklődőt! A Helyi Termék Ünnepen a fülöpházi Kemence-parkban felállított szabadtéri színpadon kulturális programokkal, koncertekkel, valamint gyermekprogramokkal és egész napos Helyi Termék Kóstolóval és Vásárral várják a szervezők Kecskemét és térsége lakosságát.

Tovább >>

Jövőépítő játékok 2013

Kecskemét és térsége diákjainak Ökomozija, Biopiaca és Élménykonferenciája

Tovább >>

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!