2017. október 23. hétfő, Köztárs. napja, Gyöngyi

Álláshirdetés - gazdasági ügyintéző

A Kecskemét és Térsége Többcélú Társulás pályázatot hirdet Kecskemét Kistérségi Iroda gazdasági ügyintéző munkakör betöltésére.

Tovább >>

Rákóczi út - Vasútkert revitalizációja

"Rákóczi út - Vasútkert revitalizációja" című, DAOP-5.1.2/C-09-2f-2011-0001 azonosító számú projethez kapcsolódó Helyismereti és Városfejlesztési Esték.

Tovább >>

Kecskeméti Planetárium programajánló: A speciális és az általános relativitás elméletről

Számos kérdés vetődött fel A RELATIVITÁSELMÉLET kapcsán a kezdetektől mostanáig. Nemrégiben – úgy tűnik – a fénysebességnél gyorsabban száguldó neutrínókat mértek a CERN-ben. Vajon ez a fizika, vagy legalábbis a relativitáselmélet csődjét jelentené? Mit jelent, ha a mérés tényleg helyesnek
bizonyulna? Egyáltalán miről szól ez az elmélet?

Tovább >>

Népi Iparművészeti Gyűjtemény: Tolnay Klári arcai kiállítás

Szeretettel meghívjuk Önt és családját 2011. november 12-én a Tolnay Klári arcai című kiállítás megnyitójára.

Tovább >>

Fesztivállal ünnepelt a jubileumon Kerekegyháza

Kerekegyházát méltán nevezhetjük a fesztiválok városának. Színvonalas közösségirendezvényei közt kiemelkedő az őszi Kerek Feszt, amelyet immár a nagy, országos ünnepi játékok között jegyeznek.

Tovább >>

Vezetői változások a Lestár Péter Egységes Középiskola, Szakiskola és Óvodában

Az elmúlt időszakban a Lestár Péter Közoktatási Intézmény több tagintézményének élén vezetőváltás történt.

Tovább >>

Lajosmizse csapata megvédte a címét

A Kecskemét és Térsége Többcélú Társulás 2011. évben is megrendezte a III. Aranyhomok Kupa Kistérségi Labdarúgó Bajnokságot. A rendezvénysorozat 2011. szeptember 11 - október 8-ig tartott, a selejtezők három helyszínen - Tiszakécskén, Kerekegyházán és Helvécián - kerültek lebonyolításra.

Tovább >>

III. Aranyhomok Kupa, döntő

 

A rendszeres testmozgás és az egészséges életmód népszerűsítése céljából Kecskemét és Térsége Többcélú Társulás ebben az évben is megrendezte az immár III. Aranyhomok Kupa Kispályás Labdarúgó Bajnokságot.

Tovább >>

LEADER célterületek 2011.

A Homokhátság Nonprofit Kft. Tervezői csoportja 2011. tavasza során a HVS felülvizsgálása kapcsán 7 célterületet dolgozott ki, melyre 2011. szeptember 30. és október 31. között nyújthatnak be pályázatot.
Már a 2008. évi stratégiában is több helyen szerepelt az egészségügyi szolgáltatások mobilizálásnak kérdése a tanyás térségeken élőek számára, ami az idei kiírásban realizálódhat, ugyanis két olyan célterület is kiírásra került, amely az egészségüggyel kapcsolatban előrelépést hozhat.

Tovább >>

Jubilál a Katona József Könyvtár

Pályázati felhívás

www.kjmk.hu

A Katona József Könyvtár, az Alapítvány a Bács-Kiskun Megyei Könyvtárért és a Kincskeresők Egyesülete Jubilál a Katona József Könyvtár címmel a könyvtár új otthonába költözésének 15. évfordulója alkalmából pályázatot hirdet.

Tovább >>

Programjaink

Partnereink

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!